info@deventerwerktalent.nl

0570 85 67 00

Vacature: Werkmakelaar voor 36 uur per week

vacature werkmakelaar

Door interne doorstroming zoeken we voor Deventer Werktalent een gedreven Werkmakelaar voor 36 uur in de week. Heb jij de juiste skills en persoonlijkheid? Reageer dan snel op deze functie.    

 

In Deventer is een vraag om een uitkering een vraag naar werk. Je hoofdtaak betreft het bemiddelen van kandidaten naar een betaalde baan. Door mensen aan te spreken op hun eigen mogelijkheden om financieel onafhankelijk te zijn, wijs je ze de weg naar werk en wie ze daarbij kan helpen. Je volgt de kandidaat op zijn zoektocht naar werk, je reikt vacatures aan en kijkt of het CV beter kan en oefent sollicitatiegesprekken Je geeft adviezen om het zoekgedrag te verbeteren. Je coacht in individuele gesprekken, digitaal en in groepsverband. Je werkt intensief samen met de collega accountmanagers van Deventer Werktalent en de uitzendbureaus.

 

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde relevante HBO-opleiding.  Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie met dezelfde doelgroep en met de focus op commerciële arbeids-bemiddeling. Door je enthousiaste persoonlijkheid ben je goed in staat je kandidaten te  motiveren richting de arbeidsmarkt. Je bent als gedreven professional in staat binnen de kaders maatwerk af te leveren.  Je bent communicatief,  empathisch en je hebt overtuigingskracht. Je bent resultaatgericht en je staat stevig in je schoenen. Je bent gedreven om samen met je team de plaatsingsdoelen te behalen. Je denkt en handelt vanuit kansen en oplossingen en niet vanuit beperkingen.  Je hebt kennis van de Participatiewet, de sociale kaart en de lokale arbeidsmarkt. Systeemkennis van GWS en Sonar is een pre.

 

Sollicitatie

Wil je meer informatie? Bel dan met Sissy de Vente, P&O-adviseur, tel. 06-29591744.  De functie is ingedeeld in schaal 8 (max. € 3.293 bruto per maand). Herken je jezelf in ons profiel dan ontvangen we je sollicitatie & CV graag uiterlijk 21 mei 2017 in onze mailbox:  vacature@deventerwerktalent.nl.