Vacature: werkmakelaar Deventer Werktalent voor team Overige Projecten

stage vacature

Voor het team Overige Projecten van Deventer Werktalent zoeken wij een enthousiaste en ervaren Werkmakelaar voor 36 uur in de week.

 

Je hoofdtaak betreft de intake en uitvoering van UWV opdrachten, individuele persoonlijke ondersteuning en jobcoaching. Je begeleidt de kandidaat op zijn zoektocht naar werk, reikt vacatures aan, kijkt of het CV beter kan en oefent sollicitatiegesprekken. Je onderzoekt waar de kandidaat zelf actie kan ondernemen en waar jij dient te ondersteunen. Je geeft adviezen om het zoekgedrag te verbeteren. Je biedt maatwerkbegeleiding aan werkgevers en vooral aan  werknemers die ondersteuning nodig hebben op de werkplek. Door jouw jobcoaching gaan mensen beter functioneren en presteren. Zo kan de werkplek behouden blijven. Daarnaast begeleid je mensen naar werk bij outplacement en re-integratie 2e spoor. Je werkt in het proces nauw samen met onze collega accountmanagers, opdrachtgevers, werkgevers en intermediairs.

 

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde relevante HBO-opleiding. Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en met dezelfde doelgroep en trajecten. Door je enthousiaste persoonlijk-heid ben je goed in staat je kandidaten te motiveren richting de arbeidsmarkt. Je bent als gedreven professional in staat binnen de kaders maatwerk af te leveren. Je bent communicatief, empathisch en je hebt overtuigingskracht. Je bent resultaatgericht en je staat stevig in je schoenen. Je bent gedreven om samen met je team de plaatsingsdoelen te behalen. Je denkt en handelt vanuit kansen en oplossingen en niet vanuit beperkingen. Je hebt kennis van de Participatiewet, de sociale kaart en de lokale arbeidsmarkt.


Sollicitatie
Voor meer informatie kun je bellen met Marjorie Scholten, Werkmakelaar, tel. 06-43067462 of met Sissy de Vente, P&O-adviseur, tel. 06-29591744. De functie is ingedeeld in schaal 8 (max. € 3.293 bruto per maand). Herken je jezelf in ons profiel dan ontvangen we je sollicitatie & CV graag uiterlijk op 15 oktober 2017 in onze mailbox:  [email protected].