Receptionist Harry Brendel winnaar Hostmanship trofee

Receptionist Harry Brendel winnaar Hostmanship trofee

Harry Brendel

De gemeente Deventer reikt elk jaar de Hostmanship trofee uit aan de meest gastvrije medewerker. Deze maand werd Harry Brendel, receptionist Deventer Werktalent, verrast met deze titel. Hij reageerde enthousiast. ‘Een mooie erkenning van mijn werk’, aldus Brendel.


Wat is Hostmanship?
Hostmanship is meer dan gastgericht, gastvriendelijk en service bieden. Het is een manier van leven. Hostmanship is mensgerichte dienstverlening vanuit het perspectief van de gast en biedt daarmee een positieve en onderscheidende kijk op de interactie met gasten.


Verbindingsdag
Tijdens de Verbindingsdag in juni, een 2-jaarlijks terugkomend evenement waar werkmakelaars, inkomensconsulenten en andere collega’s op het terrein van werk en inkomen elkaar ontmoeten om te verbinden en van elkaar te leren, stond het thema Hostmanship in één van de workshops centraal.


Winnaar Harry Brendel
De altijd vriendelijke en bescheiden Harry Brendel is ruim 15 jaar als receptionist werkzaam bij Deventer Werktalent. Harry werd door zijn collega’s verkozen tot meest gastvrije medewerker van 2016. Harry: “Ik wist niet van het bestaan van deze prijs af en werd totaal verrast door mijn collega’s. Ik vind het een mooie erkenning voor mijn werk”.
Harry Brendel heeft de Hostmanship trofee in de wacht gesleept omdat hij altijd vriendelijk en behulpzaam is en net iets extra’s doet in zijn werk. Harry is een gevoelsmens, staat positief in het leven en wil het iedereen naar de zin maken. Het motto van Harry is: behandel iemand anders zoals je zelf ook behandeld wilt worden en oordeel niet te snel.