Boks met subsidies meer kracht in je organisatie

boksen

Op 11 juni organiseren Brouwers Accountants en Deventer Werktalent in samenwerking met MVO community Deventer Scoort een workshop over alle veranderingen in subsidie en wetgeving. Naar aanleiding van een nieuw uitgebrachte versie van de Subsidiewijzer informeren beide partijen graag wat de wijzigingen zijn door de komst van de Participatiewet en de Wet Werk en Zekerheid.

 

Informatie over veranderingen in subsidiewetgeving in combinatie met workshop vechtkunst voor managers, . Ongemerkt vechten we in organisaties wat af: Breng meer kracht in je organisatie en meld u aan voor de workshop!

 

Op 11 juni organiseert MVO community Deventer Scoort in samenwerking met Brouwers Accountants en Deventer Werktalent een workshop over alle veranderingen in subsidie en wetgeving bij Karate Club Drachman. Dit wordt voor elkaar gebokst in combinatie met een confronterende en verfrissende workshop over vechtkunst voor managers, uitgevoerd door Francois van Langevelde. Ongemerkt vechten we in organisaties wat af: Breng meer kracht in je organisatie en meld u aan voor de workshop via [email protected].

 

Bekijk de veranderingen op subsidiegebied in de actuele Subsidiewijzer hier.