Heeft u nog vragen?

Indien u nog vragen heeft kunt u deze via onderstaand formulier aan ons stellen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

Adresgegevens

Bezoekadres

Kamperstraat 40

7418 CB Deventer

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8.30 – 17.00 uur

Postadres

Postbus 152

7400 AD Deventer

Telefoon

0570-856700

Heeft u een klacht?

Wij vinden het belangrijk dat u klachten kenbaar maakt. Wij nemen uw klacht serieus. Tevens helpt het om onze dienstverlening optimaal te maken. U kunt een eventuele klacht indienen bij uw werkmakelaar of via info@deventerwerktalent.nlUiteraard kunt u ons ook bellen via: 0570-856700.

 

Wie een klacht heeft over de dienstverlening van de gemeente of Deventer Werktalent op het gebied van Werk en Inkomen kan ook terecht bij onafhankelijk klachtenbehandelaar Frederik Schaafsma. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 06 – 22058041 of via info@klachtbehandelaardeventer.nl.

 

Mensen kunnen bij de onafhankelijk klachtenbehandelaar alleen terecht met een klacht over het gedrag van medewerkers. Wie het niet eens is met het besluit van de gemeente of Deventer Werktalent, kan een bezwaarschrift indienen.

 

De klachtenbehandelaar probeert samen met de gemeente of Deventer Werktalent en de indiener tot een oplossing van de klacht te komen. Als dat niet lukt, kan de klager terecht bij de nationale ombudsman.