Deventer Werktalent biedt ondersteuning tijdens De Smaak van Deventer

dwt is sponsor dsvd

Op de tweede editie van De Smaak van Deventer is Deventer Werktalent één van de hoofdsponsors van dit culinaire evenement. Als smaakmaker op het gebied van werk biedt Deventer Werktalent ondersteuning met werktalenten die zich van hun beste en meest smaakvolle kant laten zien.

 

Als partner zal Deventer Werktalent de vele smaken aan werktalent laten zien. Deze werktalenten verlenen hun ondersteuning aan het evenement in de logistiek, afbouw, horeca, schoonmaak en allerlei andere functies. Stuk voor stuk gemotiveerde en enthousiaste kandidaten in hun zoektocht naar werk.

 

Ondersteunende horecapool

Vorig jaar lieten werktalenten hun horeca-talent in de praktijk zien tijdens dit culinaire evenement. Dit jaar laten zij met hun resumé’s aan werkgevers zien welk werktalent zij te bieden hebben. Een mooie mix van smaakmakers die De Smaak van Deventer mede mogelijk maakt.

 

Steigerhouten meubelen

Ook de duurzame meubelmakers laten zich van hun beste kant zien. Een scala aan steigerhouten meubelen met tafels, banken en krukken. Handgemaakt en duurzaam, gemaakt door de vakmensen van Sallcon. Deze meubelen zijn ook te vinden in de Sallcon webshop. Grote kans dat u in het weekend van 28 tot en met 31 mei uw smakelijke maaltijd zult nuttigen aan één van deze prachtige tafels.

 

Relatieavond

Diverse relaties van Deventer Werktalent en Sallcon zijn op donderdagavond 28 mei uitgenodigd als gast voor De Smaak van Deventer. Gratis parkeerplekken en het vervoer heen en terug wordt volledig verzorgd door Deventer Werktalent. Tijdens deze relatieavond ervaren de relaties een bijzondere smaakervaring waarbij ook zij de vele smaken aan werktalent kunnen proeven.

 

Lees het volledige artikel in de bijlage de Ondernemer van de Stentor van zaterdag 9 en zondag 10 mei of open hier de pdf-versie.