Deventer Werktalent brengt werktalent naar De Smaak van Deventer

P1170682 - 2

De tweede editie van De Smaak van Deventer werd afgelopen weekend ondersteund door een tiental werktalenten. Deze vele smaken aan werktalent zorgden ervoor dat het culinaire evenement op rolletjes liep en alle aanwezigen naar hartenlust konden proeven en netwerken.

 

Relaties van Deventer Werktalent waren uitgenodigd om op donderdag 28 mei met elkaar te netwerken en vervolgens gezamenlijk met de Go Ahead Eagles spelersbus naar het evenement te gaan. Wethouder Jan Jaap Kolkman zei voor vertrek dat het een goede zet is van Deventer Werktalent om dit jaar hoofdsponsor te zijn. “Wij hebben vertrouwen in onze werktalenten, want zij zorgen voor meer kracht in het Deventer bedrijfsleven.”

 

Geoliede machine

Die kracht was duidelijk te merken op De Smaak van Deventer. Als een geoliede machine werkten de werktalenten samen met de organisatie van De Smaak van Deventer. Glazen werden opgehaald, opgestapeld en naar de afwaskeuken gebracht. Runners liepen af en aan met borden, bestek en bekers. Vier dagen lang hielpen ze mee om het evenement lopende te houden.

 

Geïnteresseerd in werktalent?

Bent u een mogelijke werkgever voor één van deze werktalenten? Bekijk wat ze te bieden hebben en wie weet ontstaat er een mooie match!