Deventer Werktalent en Brouwers Accountants brengen actuele Subsidiewijzer uit

consulting who what where why how

Diverse subsidiemogelijkheden ondersteunen werkgevers bij het aannemen en behouden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met de Participatiewet en de Wet Werk en Zekerheid zijn hier veranderingen in doorgevoerd. Brouwers Accountants en Deventer Werktalent hebben de wijzigingen overzichtelijk opgenomen in een nieuwe versie van de Subsidiewijzer.

 

De Subsidiewijzer geeft inzicht in alle beschikbare subsidie- en stimuleringsregelingen die er zijn voor het inzetten van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Veel van deze regelingen zijn gewijzigd. Zo is de premiekorting ouderen van 62 jaar komen te vervallen en geldt de mobiliteitsbonus nu voor ouderen vanaf 56 jaar (voorheen 50 jaar).

 

Advies op maat

In de Subsidiewijzer vinden werkgevers alle informatie die nodig om zelf een keuze te kunnen maken uit de verschillende subsidieregelingen. Deventer Werktalent en Brouwers Accountants werken in de diverse regelingen en mogelijkheden graag verder uit in een advies op maat. Een goede online ondersteuning is de Subsidiecalculator. Deze rekentool berekent voor welke financiële subsidievoordelen organisaties in aanmerking kunnen komen.

 

Bekijk de actuele versie met de nieuwe subsidieregelingen voor werkgevers hier.