Deventer Werktalent gestart op Deventer Marktplein

In Deventer Werktalent bundelen gemeente Deventer en Sallcon hun krachten om meer mensen met een afstand tot werk te koppelen aan ondernemers. Er is dus geen betere plek dan een ondernemersbeurs om deze organisatie te starten. Vandaar dat wethouder Pierey 10 oktober 2013 onder toeziend oog van veel ondernemers  het startsein voor Deventer Werktalent gaf op Deventer Marktplein,  dé ondernemersbeurs van Deventer.

Deventer Werktalent is volgens de wethouder meer dan een re-integratieorganisatie. “In Deventer hebben we een gezamenlijke missie om werk mogelijk te maken voor iedereen die wil en kan werken.  Met deze krachtenbundeling zorgen we voor duurzame verbindingen om dat samen met het bedrijfsleven mogelijk te maken.

“Wij beschikken over het grootste actuele bestand met werktalenten van alle leeftijden en met uiteenlopende ervaring- en opleidingsniveau. Werktalenten die direct aan de slag willen en kunnen. Het raakt me dat deze mensen om welke reden dan ook zonder werk aan de kant staan. Ik voel me als Wethouder Werk en inkomen dan ook heel erg gemotiveerd om die banen te vinden, waar ze plezier aan beleven, waar ze waardevol zijn en waar ze zich gewaardeerd voelen om hun talent. Daar ga ik voor.

“Dankzij deze samenwerking tussen gemeente en Sallcon in Deventer Werktalent hebben we in Deventer één loket waar werkgevers voor vrijwel allle vragen op personeelsgebied terecht kunnen. Onze werkmakelaars beantwoorden de vragen snel, efficiënt en praktisch. Werk dus ook met onze talenten.”

slider_button_werknemer_01

Ook werken met talenten? 0570-679 600 [email protected]