Deventer Werktalent hoofdsponsor van De Smaak van Deventer

20170308_sallcon_3880

Op de vierde editie van De Smaak van Deventer is Deventer Werktalent wederom één van de hoofdsponsors van dit culinaire evenement. Deventer Werktalent biedt ondersteuning met werktalenten die op diverse terreinen worden ingezet.

 

Deventer Werktalent zal tijdens het event de vele smaken van werktalent laten zien. Deze werktalenten verlenen hun ondersteuning aan het evenement in de logistiek, afbouw, horeca, schoonmaak en allerlei andere functies, zoals gastvrouw en gastheer. Stuk voor stuk gemotiveerde en enthousiaste kandidaten in hun zoektocht naar werk. De kandidaten komen uit de facility – horeca poule van werkmakelaar Lies Philippo.

 

Werkervaring
De kandidaten van Deventer Werktalent kunnen zich tijdens De Smaak van Deventer van hun beste kant laten zien. Ze doen op een leuke manier werkervaring op en kunnen dit weer meenemen op hun cv. Zo vormt het event wellicht een mooi uitgangspunt voor een nieuwe loopbaan.

 

Relatieavond
Diverse relaties van Deventer Werktalent en Konnected (waar Deventer Werktalent, Sallcon en DigiWerkt onderdeel van uitmaken) zijn op donderdagavond 18 mei uitgenodigd als gast voor De Smaak van Deventer. Tijdens deze relatieavond ervaren de relaties een bijzondere smaakervaring waarbij ook zij de vele smaken aan werktalent kunnen proeven.

 

Meer informatie op www.desmaakvandeventer.nl