Deventer Werktalent toont nieuw kantoor

P1120035

Deventer Werktalent biedt donderdag 16 oktober een kijkje in het nieuwe kleurrijke kantoor van het reïntegratiebedrijf. Het nieuwe kantoor biedt ruimte aan flexplekken, ontmoetingsbankjes en een open pantry. Vanaf 16.00 uur is de nieuwe manier van werken te bezichtigen aan de Kamperstraat 40 in Deventer.

 

De nieuwe ruimte geeft de werkmakelaars van Deventer Werktalent de mogelijkheid makkelijker met elkaar in contact te komen. Manager Dianne Kortschot vertelt: “We laten hiermee zien wat kleur en openheid in een werkruimte doet voor de samenwerking.” Geheel volgens de werkwijze van Deventer Werktalent, betrokken en met open vizier, is het nieuwe kantoor ingericht. “Het is makkelijker om elkaar nu op te zoeken. Dat gaat sneller dan wanneer je afgesloten van elkaar in hokjes zit.”

 

Presentatie Participatiewet

Dianne Kortschot zal het programma openen met een welkomstwoord. Wethouder Jan Jaap Kolkman zal samen met beleidsmedewerker Hanneke Engels een presentatie geven over de Participatiewet en de gevolgen voor Deventer Werktalent. Vervolgens geeft gastspreker Ton Hutten van firma Ten Kate een presentatie over maatschappelijk ondernemen. Daarna volgt er een rondleiding door het kantoor.

 

Eten en drinken van werktalenten

Uiteraard wordt er voor eten en drinken gezorgd. Deventer ondernemers Bora Yassin van Bora’s Hot Dog Bike en Tjeerd van Dixhoorn van Crêpes & Smoothies zullen hiervoor zorgen. Bora Yassin heeft met hulp van Deventer Werktalent zijn ondernemersdroom kunnen realiseren. De crêpes en smoothies worden bereid door jongeren met een Wajong die verder willen leren in de horeca.