Deventer zoekt werk bijeenkomst op 14 maart

BIJEENKOMST 16 Maart

Deventer Werktalent organiseert een open informatieavond voor werkzoekenden uit Deventer op maandag 14 maart. Hier zal advies over solliciteren, werk en loopbaan centraal staan. Er worden workshops gegeven en er zijn kramen met informatie. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website.

 

Deventenaren die op zoek zijn naar werk zijn op maandag 14 maart van harte welkom van 17.00 tot 20.00 uur bij Deventer Werktalent, aan de Kamperstraat 40. Samen met de gemeente Deventer en het UWV verzorgen zij een avond vol informatie over de zoektocht naar werk en geven zij sollicitatietips. Netwerkpartners Randstad, Unique, Vraag en Aanbod banen Deventer, Aventus, het Werkcafé en het Ondernemershuis zijn ook aanwezig.

 

Meld je aan en neem je cv mee
Kom jij ook? Aanmelden kan hier. Let op! Er is een maximum aantal inschrijvingen, omdat wij een beperkte ruimte hebben. Aangemeld? Neem op 14 maart je cv mee en zorg uiteraard voor gepaste kleding. Er is de mogelijkheid tot het maken van een profielfoto voor bijvoorbeeld LinkedIn. Daarnaast worden er twee workshops gegeven: Solliciteren 2.0: hoe verkoop jij jezelf? en Kiezen voor een nieuwe carrière, hoe doe ik dat?

 

Deventer Werktalent is er voor ieder talent
Deventer Werktalent heeft de kennis en expertise in huis als het gaat om begeleiding naar werk. De organisatie is er voor alle Deventenaren die naar werk zoeken en biedt advies, begeleiding en haar netwerk met werkgevers. De open informatieavond is bedoeld om werkzoekenden te helpen en te laten zien dat Deventer Werktalent er is voor ieder talent in Deventer. Ook jij hebt talent voor werk!

 

drukwerkdeal

Online drukkerij Druk­werkdeal  in Deventer gaat op een bijzondere manier personeel wer­ven.  Dat gebeurt via een Meet&Match op vrijdag 28 februa­ri.  Geïnteresseerden kunnen zich voor 17 februari opgeven: www.pe­opleandprint.com/meet-match   Doel is een kennismaking tus­sen  werkgever en kandidaten met de hoop op een geslaagde match. Het is voor het eerst dat de groeiende online drukkerij van ei­genaar  Marco Aarnink op deze ma­nier  naar werknemers zoekt. Ze krijgen een presentatie van het be­drijf  en een rondleiding door de productieruimtes en de kantoor­panden. Zowel de locatie aan de Solingenstraat als de Maagden­burgstraat  worden bezocht. Zo wordt ook kennis gemaakt met eventuele toekomstige collega’s. Na afloop kunnen deelnemers vra­gen  stellen. Drukwerkdeal hoopt zo op een laagdrempelige manier potentieel talent te ontmoeten. Het bedrijf is vooral op zoek naar kandidaten voor de afdelingen marketing en IT & Development. Bron: De Stentor