Informatieavond ‘Deventer zoekt werk’ op 19 september

Deventerzoektwerk-01

De tweede editie van ‘Deventer zoekt werk’ vindt plaats op maandagavond 19 september van 17.00 tot 20.00 uur. Deventer Werktalent organiseert in samenwerking met de gemeente Deventer en het UWV voor alle werkzoekende Deventenaren deze open informatieavond. Er is een programma met advies over solliciteren, werk en loopbaan bij Deventer Werktalent aan de Kamperstraat 40. Verschillende workshops worden gegeven en er zijn kramen met informatie.

 

‘Deventer zoekt werk’ wordt georganiseerd, omdat Deventer Werktalent, de gemeente Deventer en het UWV de inwoners van Deventer wil helpen in hun zoektocht naar werk. De hele avond worden de volgende workshops gehouden: ‘Werk veroveren met social media’, ‘Mijn vak bestaat niet meer, wat nu?’ en ‘EHBA – Eerste Hulp Bij Afwijzing’. Er is ruimte voor persoonlijk advies en om vragen te stellen. Een kramenmarkt met sollicitatietips en informatie wordt bemand door Deventer Werktalent en gemeente Deventer. Ook kunnen werkzoekenden terecht bij de kraampjes van diverse partners.

 

Geïnteresseerd in ‘Deventer zoekt werk’?
Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden. De gehele avond is er de gelegenheid om je cv te laten checken en om een goede profielfoto te laten maken door een professionele fotograaf.