Informatieavond Deventer zoekt werk op 3 oktober

DZW2017-3oktober-AVOND - kopie

‘Deventer zoekt werk’ vindt plaats op dinsdagavond 3 oktober van 18.00 tot 20.00 uur. Deventer Werktalent en UWV organiseren deze werkmarkt voor alle Deventenaren. Er is een programma met workshops, vacatures, advies over solliciteren, werk en loopbaan bij Deventer Werktalent aan de Kamperstraat 40. Tevens staan er werkgevers en uitzendbureaus.

 

‘Deventer zoekt werk’ wordt georganiseerd, omdat Deventer Werktalent en het UWV de inwoners van Deventer willen helpen in hun zoektocht naar werk. De kennis die beide partijen in huis hebben willen ze graag delen.


Workshops

Gedurende de avond worden de volgende workshops gehouden: ‘Hoe werkt social media voor mij?’, ‘Haal het beste uit jezelf’, ‘Hét toekomstplan voor jouw carrière’ en ‘De eerste indruk bij solliciteren’.


CV-dokter

Ook is er de mogelijkheid om als werkzoekende je cv te laten checken bij de cv-dokter en een profielfoto te laten maken door een professionele fotograaf. De hele avond kunnen werkzoekenden terecht bij diverse werkgevers, uitzendbureaus en andere partners voor tips en vacatures. Zo is er bijvoorbeeld ook de stand van Leren en Werken en zijn er heerlijke vitale hapjes te verkrijgen.

 

Tip
Wil jij als werkzoekende de gratis informatieavond bezoeken? Neem dan je ID en je cv mee.

 

Iedereen die ingeschreven staat bij het UWV en bij Deventer Werktalent als werkzoekende krijgt een uitnodiging voor het middagprogramma. De werkmarkt vindt plaats bij Deventer Werktalent aan de Kamperstraat 40.