Informatieavond ‘Deventer zoekt werk’ op 30 maart

Foto Deventer zoekt werk 19 september - voor website uitgelicht

‘Deventer zoekt werk’ vindt plaats op donderdagavond 30 maart van 18.00 tot 20.00 uur. Deventer Werktalent en UWV organiseren deze werkmarkt voor alle Deventenaren. Er is een programma met advies over solliciteren, werk en loopbaan bij Deventer Werktalent aan de Kamperstraat 40. Verschillende workshops worden gegeven en vacatures getoond tijdens deze open informatieavond. Tevens staan er werkgevers en uitzendbureaus.

 

‘Deventer zoekt werk’ wordt georganiseerd, omdat Deventer Werktalent en het UWV de inwoners van Deventer willen helpen in hun zoektocht naar werk. De eerste twee edities van ‘Deventer zoekt werk’ waren een groot succes, mede doordat de werkmarkt voldoet aan de wensen van werkzoekenden. De kennis die Deventer Werktalent en het UWV in huis hebben willen ze graag delen.

 

Workshops

Gedurende de avond worden de volgende workshops gehouden: ‘De kracht van jouw kwaliteiten’, ‘Werk veroveren met social media’, ‘Effectief solliciteren – hoe kijkt de werkgever?’ en ‘EHBA (Eerste Hulp Bij Afwijzing)’. Ook is er de mogelijkheid om als werkzoekende je cv te laten checken en een profielfoto te laten maken door een professionele fotograaf. De hele avond kunnen werkzoekenden terecht bij diverse werkgevers, uitzendbureaus en andere partners voor tips en vacatures.

 

Geïnteresseerd in ‘Deventer zoekt werk’?

Geïnteresseerden voor de werkmarkt kunnen zich aanmelden via deze website.