Kom ook naar de Werkgeverconferentie op 20 november

werkgeversconferentie

Apeldoorn, Zutphen en Deventer Scoort verzorgen op vrijdag 20 november een werksessie ‘Scoren doe je samen’ op de werkgeversconferentie ‘Werk(t) voor iedereen’. Collega ondernemers vertellen hoe uw organisatie winst kan halen uit Sociaal Ondernemen en hoe eenvoudig uw bedrijf met deelname aan Scoort kan bijdragen aan een lagere werkloosheid.

 

Scoor ook met sociaal ondernemen en schrijf u hier direct in voor deze sessie om 14.15 of 15.15 uur via onderstaande websites. Hier vindt u het gehele programma van de werkgeversconferentie. Wij ontvangen u graag om 12.00 uur met een lunch. Accountmanager Froukje Witteveen vertelt vanuit Deventer Werktalent hoe uw bedrijf winst boekt met Social Return (SR). Zij begeleidt met haar kennis van de wet- en regelgeving SR-projecten in de regio Deventer.

 

Profiteer van subsidie

Alle ambassadeurs en supporters van Scoort kunnen nu profiteren van een subsidie van € 1.000,- voor het aanvragen van het onafhankelijke keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Meer info tijdens de sessie. Kom 20 november ook! DS-Uitn.-onderwijs-arbeidsmarkt-conferentie