Mieke Akkermans is nieuwe directeur KonnecteD

MA-150-MiekeAkkermans-persfoto - kopie

KonnecteD verwelkomt Mieke Akkermans als nieuwe directeur. Zij volgt vanaf 1 mei  Jeroen Kroese op. Akkermans heeft de afgelopen 15 jaren diverse directiefuncties bekleed en ziet veel mogelijkheden om voor “KonnecteD-ness” te gaan zorgen.

 

Mieke Akkermans kijkt ernaar uit om vanaf 1 mei te starten in haar nieuwe functie bij KonnecteD. “Vanuit mijn persoonlijkheid en drijfveren wil ik niet anders dan met hart en ziel werken voor een sociaal-maatschappelijk bedrijf. Bij KonnecteD komt voor mij veel samen: mooie mensen die samen werken aan een inclusieve maatschappij. En dat biedt veel kansen, zowel voor KonnecteD als voor de samenleving en de partners in Olst-Wijhe en Deventer.”

Betekenisvolle ontmoetingen

In haar eerste maand wil Akkermans vooral graag heel veel mensen leren kennen. “Ik verheug me op ontmoetingen waaruit ik veel inspiratie wil halen om de toekomst mee vorm te kunnen geven. Vanuit de stevige basis en prachtige historie, omringd door inspirerende partners en aandeelhouders, bouwen aan innovatie en vernieuwing: ik voel me echt een geluksvogel dat ik daar een bijdrage aan mag leveren,” aldus Akkermans.

Duurzame verbindingen

KonnecteD is een netwerkorganisatie die duurzaam aanbod verbindt met vragen uit de (arbeids)markt. KonnecteD bevordert de inclusieve samenleving door mensen met ideeën en kansen te verbinden en te faciliteren. Geluk door werk. Dat is wat KonnecteD wil bereiken. DigiWerkt, Sallcon en Deventer Werktalent zijn onderdeel van KonnecteD.