Open dag KonnecteD

Website afbeelding INTERNET

Ontdek een van de meest veelzijdige bedrijven van Deventer

Maak op 15 juni kennis met KonnecteD


Onze horecatalenten, meesterlassers, chocolade-inpakkers, schoonmaakkanjers, groenliefhebbers en al die andere waanzinnig leuke en getalenteerde medewerkers nodigen je uit voor de Open Dag van KonnecteD. Zaterdag 15 juni van 12:00 – 15:30 uur aan de Schonenvaarsdersstraat in Deventer.

Wat zo bijzonder is aan deze open dag is dat ervoor iedereen wat te doen en te zien is. Ben je creatief en houd je van dingen maken? Kom dan langs op de afdeling Montage en Techniek. Ben je een echte smulpaap of een zoetekauw? Neem dan een kijkje op de verpakafdeling waar Tony’s Chocolonely wordt ingepakt of bestel wat lekkers in het bedrijfsrestaurant waar de talenten van de werkleerkroute horeca voor je klaar staan. Wil je jezelf online goed presenteren? Maak een profielfoto voor social media bij onze fotograaf en volg de workshop Online Zakelijk Netwerken.

Ben je fan van alles wat een motor heeft? Bezoek dan het binnenplein waar alle voer- en werktuigen van Sallcon,  het Groenbedrijf en Cycloon te vinden zijn. Voor de kleintjes is er ook van alles te doen en te beleven; maak met een verfmachine een kunstwerk voor vaderdag, eet volop ijs & popcorn en spring tot je misselijk bent op het springkussen van Go Ahead Eagles.

Kom langs op 15 juni en laat je verrassen door  één van de meest veelzijdige bedrijven van Deventer!