Positieve resultaten van Sectorplan Samen Werk Maken Van Werk

regioplan_samen_werk_aken_van_maken_plaatje

De definitieve resultaten van alle arrangementen van het sectorplan Samen Werk Maken Van Werk zijn bekend. Een aantal arrangementen van het sectorplan is vorig jaar december afgerond. Sallcon heeft gebruik gemaakt van het arrangement voor jonge starters. Deze Startersbeurs is nuttig besteedt en heeft geleid tot de aanvulling van een allround communicatiemedewerker binnen het team Marketing & Communicatie.

 

Het team Marketing & Communicatie van Sallcon in Deventer was op zoek naar een redacteur. Gaetana Ferla was net afgestudeerd journalist, en op zoek naar een baan/ervaring. Zij heeft 6 maanden gewerkt met een Startersbeurs. In die periode heeft Elles Reusen, Hoofd Marketing & Communicatie, haar begeleid en na afloop van de Startersbeurs een contractverlenging geboden. Inmiddels heeft Gaetana zich ontwikkeld binnen het team tot allround communicatiemedewerker en verzorgt ze uitstekend de publiciteit voor Sallcon, Deventer Werktalent, DIGIWERKT en Deventer Scoort.

 

1604 arrangementen
In de afgelopen twee jaar is geïnvesteerd in maar liefst 1604 arrangementen door 1604 jongeren, werkenden en WW-ers boven de 50 jaar. Daarbij zijn 551 werkgevers betrokken, en 27 organisaties die het sectorplan hebben ondertekend. Naast de Startersbeurs, werden ook de arrangementen BBL, Mobiliteitsvoucher en Toekomstgerichte Scholing, Scholingsvoucher en verschillende loopbaanchecks en scholingstrajecten aangeboden.

 

Lees de andere cases hier.