Speeddate werktalenten voor Deventer Ziekenhuis

Foto Speeddate Deventer Ziekenhuis

Het Deventer Ziekenhuis heeft werkervaringsplekken gecreëerd binnen de afdeling Roomservice. Om deze plekken te vullen hebben zij de hulp ingeschakeld van Deventer Werktalent. Op woensdag 31 augustus is er een speeddate gehouden, zodat de talenten zichzelf konden voorstellen.

 

Zeven jonge dames deden mee aan de speeddate. Na ontvangst met koffie en thee in het Deventer Ziekenhuis volgde een voorstelrondje. Vervolgens was er een presentatie over het ziekenhuis en de afdeling roomservice om de werkervaringsplekken nader uit te leggen. Na deze presentatie was het tijd voor het spannendste onderdeel van deze middag: de speeddate.

 

Elke kandidaat mocht afzonderlijk tien minuten kennismaken met de eventueel toekomstige collega’s van het Deventer Ziekenhuis. Uit de selectie van zeven dames zijn er drie gekozen die werkervaring op gaan doen. Mocht er ruimte komen binnen de afdeling Roomservice en de kandidaten functioneren goed, dan maken ze kans om door te stromen. Een mooie samenwerking dus tussen Deventer Werktalent en Deventer Ziekenhuis.