Stem op de MVO Ondernemer van het Jaar

mailbanner

Op Deventer Marktplein, hét ondernemersevent voor en door ondernemers, wordt op 16 november de MVO Ondernemer van het Jaar bekendgemaakt. Genomineerden voor deze prestigieuze titel zijn Peter Meerman (Haafkes Veldwachter), Harry Gruben (Koninklijke Auping bv) en Ando Tuininga (Pure Africa). Breng je stem uit! Stemmen kan tot en met maandag 14 november.

 

De MVO Ondernemer van het Jaar moet onder andere zelf of met zijn onderneming actief zijn binnen de gemeente Deventer, scoort meer dan gemiddeld op het gebied van duurzaamheid en heeft aandacht voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. De genomineerden zijn Peter Meerman (Haafkes Veldwachter), Harry Gruben (Koninklijke Auping bv) en Ando Tuininga (Pure Africa).

 

Negen nominaties plus publieksprijs
Negen ondernemingen in Deventer zijn na een zorgvuldige beoordeling door de vakjury genomineerd voor de prijs van Ondernemer van het jaar 2016. Overall Ondernemer, MVO Ondernemer en Starter van het Jaar. Daarnaast kan men stemmen op de Rabobank Publieksprijs winnaar. Op woensdag 16 november om 13.30 uur op Deventer Marktplein wordt zowel de winnaar van de vakjury als de publiekswinnaar bekend gemaakt.

 

MVO Ondernemer van 2015
Vorig jaar werd Pascal Hulsegge van JPR Advocaten uitgeroepen tot MVO Ondernemer van het Jaar. Pascal heeft binnen een branche die niet traditioneel bekend staat om een hoog MVO gedachtegoed, dit binnen de advocatuur op de agenda gezet. Binnen JPR heeft zij zaken in gang gezet als: arbeidsparticipatie van mensen met afstand tot werk, gratis spreekuur in de Social Club en samenwerking met de Parabool. Ook is Pascal bestuurslid van diverse maatschappelijke organisaties. Tot slot is zij sinds maart dit jaar één van de ambassadeurs van Deventer Scoort.

 

De Deventer Ondernemersverkiezing is kosteloos toegankelijk en maakt onderdeel uit van het ondernemersevent Deventer Marktplein. Breng je stem uit en bepaal onder andere wie de MVO Ondernemer van het Jaar wordt!