Vacature: Consulent Intake (36 uur per week)

Wat ga je doen?

In Deventer is een vraag om een bijstandsuitkering een vraag naar werk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de kandidaat met vragen over werk & inkomen in het kader van de participatiewet. Je focus ligt op de preventie van uitkeringsaanvragen. In een periode van 4 weken volg je de kandidaat in zijn zoektocht naar werk, reikt  vacatures aan en kijkt of het CV beter kan. Je onderzoekt waar de kandidaat zelf actie kan ondernemen en waar jij dient te ondersteunen om de kandidaat snel financieel zelfredzaam te maken. Je verwijst door naar hulpverlenende instanties en overlegt waar nodig. Als de kandidaat na 4 weken nog ondersteuning nodig heeft, bepaal je het vervolgtraject en stelt een plan van aanpak op. Je werkt nauw samen met de inkomensconsulenten van de gemeente Deventer en met je collega’s van de verschillende teams.

 

Wij vragen:

Je bezit een afgeronde relevante HBO-opleiding. Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over aantoonbare ervaring in matchen van vraag en aanbod. Je kunt goed samenwerken en communiceren met verschillende partijen. Je bent geduldig, oplossingsgericht, creatief, doortastend en vindingrijk. Door je enthousiaste en inspirerende persoonlijkheid ben je goed in staat kandidaten in beweging te krijgen en netwerkpartners voor je te winnen en aan je te binden. Het is een must om zelfstandig jouw eigen werk en klantenbestand goed te kunnen plannen en te leren kennen. Ervaring met de Participatiewet en met onze doelgroepen (o.a. statushouders en dak- en thuislozen) is een pré. Je bent bekend met en hebt je focus op onze regionale arbeidsmarkt.

 

Wij bieden:

Uitdagend werk met ruimte om jezelf te ontplooien. Een informele gezellige werksfeer, een mooie werkplek en een open zelfsturend team. Je krijgt alle ruimte voor nieuwe initiatieven. Marktconform salaris van min. € 2.435 en maximaal € 3.520 bruto per maand, afhankelijk van ervaring en een premievrij pensioen.

 

Sollicitatie:

Voor meer informatie kun je bellen met Pieter Waardenburg, Teammanager, tel. 06-28204401. Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 22 januari a.s. in onze mailbox: [email protected]. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 27 januari 2020.