Vacature: Jobhunter

vacature_201910

Jobhunter (32-36 uur per week)

 

Wat ga je doen?

Je belangrijkste taak is het plaatsen van kandidaten op een betaalde baan. Je werkt voor kandidaten met en zonder doelgroepindicatie, die tijdelijk een uitkering ontvangen in het kader van de Participatiewet. Je ontwikkelt en bereidt kandidaten uit je caseload voor op een betaalde baan. Je zoekt naar een startpunt op de arbeidsmarkt en matcht de kandidaten zorgvuldig en plaatst kandidaten duurzaam uit. Hierin handel je ondernemend en bekijk je de zaken realistisch, je denkt vanuit kansen en mogelijkheden. Je informeert werkgevers over financiële regelingen zoals loonkostensubsidies, heffingskortingen en startbaanvergoedingen.

Mocht blijken dat kandidaten zich niet aan werkafspraken houden dan ga je daarover in gesprek. Indien nodig leg je een sanctie op conform de regelgeving van de Participatiewet. Goede plaatsingsresultaten geven je voldoening. Je werk intensief samen met de collega accountmanagers.

 

Wij vragen:

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding. Je hebt ruime ervaring in de uitzend- of bemiddelingsbranche. Je bent resultaatgericht en commercieel en je hebt de focus op uitplaatsing van kandidaten.  Je bent door je persoonlijkheid, je sociale- en communicatieve vaardigheden goed in staat mensen te motiveren en in beweging te krijgen. Je beschikt over ruime aantoonbare ervaring met onze doelgroep.  Daarnaast heb je bij voorkeur een opgebouwd netwerk in Deventer en omstreken en heb je goede kennis van de lokale arbeidsmarkt. Je bent stressbestendig en kunt goed plannen en organiseren.

 

Wij bieden:

Uitdagend werk met ruimte om jezelf te ontplooien. Een informele gezellige werksfeer, een mooie werkplek en een open en zelfsturend team. Je krijgt alle ruimte voor nieuwe initiatieven. Marktconform salaris, minimaal € 2.435 en maximaal € 3.520 bruto per maand, afhankelijk van relevante ervaring.

 

Sollicitatie:

Voor informatie kun je bellen met Giorgio van Beek, Teammanager, tel.  06-29591739. Herken je jezelf in het profiel dan ontvangen we je sollicitatie & CV graag uiterlijk op woensdag 8 januari 2020 in onze mailbox:  [email protected]. De sollicitatiegesprekken zijn op dinsdag 14 januari 2020.