Vacature: Werkmakelaar Jobteam Deventer Werktalent

SamenKomtTalentTotLeven

Voor het Jobteam van Deventer Werktalent zoeken wij een gedreven en ervaren Werkmakelaar Jobteam voor 32 uur per week, voor de duur van 1 jaar.

 

Functie-inhoud
Je focus ligt op het plaatsen van kandidaten  naar regulier werk en als dit nog niet haalbaar is tijdelijk werk. Je werkt voor kandidaten (met een doelgroep indicatie) vanuit de Participatiewet. Je zoekt naar banen voor je kandidaten uit je caseload en zo mogelijk voor kandidaten van je collega’s van het Jobteam. Hierin handel je ondernemend en bekijk je de zaken realistisch en vanuit mogelijkheden. Indien nodig leg je sancties op conform de regelgeving en de Participatiewet. Goede plaatsingsresultaten geven je veel voldoening.  Je werkt  intensief samen met de collega accountmanagers van Deventer Werktalent en de uitzendbureaus.

 

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding. Je hebt ruime ervaring in de uitzend- en/of re-integratiebranche.  Je bent resultaatgericht en commercieel en hebt de focus op uitplaatsing van de cliënten.  Je bent door je persoonlijkheid en je sociale- en communicatieve vaardigheden goed in staat mensen te motiveren en in beweging te krijgen. Je beschikt over ruime aantoonbare ervaring met onze doelgroep.  Daarnaast heb je een opgebouwd netwerk in Deventer en omstreken en heb je goede kennis van de plaatselijke arbeidsmarkt. Je bent gedreven om je doelen te behalen. Met een frisse blik durf je kritisch naar de werkprocessen te kijken. Je bent stressbestendig en kunt goed plannen en organiseren. Je beschikt over goede gesprekstechnieken en hebt veel overtuigingskracht richting werkgevers en werknemers.

 

Sollicitatie
Voor meer informatie kun je bellen met Giorgio van Beek, Teammanager, tel. 06-29591739 of met Sissy de Vente, P&O-adviseur, tel. 0570-679676. De functie is ingeschaald in schaal 8, minimaal € 2.335 en maximaal € 3.376 bruto per maand, inschaling is afhankelijk van ervaring. Je sollicitatie kun je tot uiterlijk 12 september 2018 mailen aan [email protected] t.a.v. Sissy de Vente, P&O-adviseur. De eerste gesprekken staan gepland op 17 september 2018.