Voor Werkgevers

Vind uw werktalent

Wij horen het graag als u werktalent zoekt. Deventer Werktalent heeft voor u altijd het juiste werktalent. De juiste talenten op de juiste plek! Dat is onze kracht. Kijk in de talentenbank of geef uw vacature door.

Talentenbank

Vind snel beschikbaar werktalent via de Talentenbank. Zoekt u ander werktalent of heeft u vragen? iemand met een bepaalde ervaring of talent en vindt u het niet in onze Talentenbank? Bel of mail dan met de Werkgeversdesk voor een snelle antwoord op uw vraag.

Jobcarving

Door in uw bedrijfsproces taken te splitsen kunt u uw eigen personeel efficiënter inzetten voor het werk waarvoor ze zijn opgeleid. En biedt u meteen werk aan mensen met een afstand tot werk. U kunt hierbij denken aan administratieve, facilitaire en technische ondersteuning. Onze werkmakelaars adviseren u graag.

Is uw medewerker ziek?

Als een werknemer lang ziek blijft, is dat zorgelijk. Voor uw werknemer, maar ook voor u als werkgever. Werken aan re-integratie verdient zich daarom snel terug. Voor beide partijen! Onze werkmakelaars helpen u graag daarbij!

Outplacement

Deventer Werktalent ondersteunt bij outplacement als uw bedrijf wordt geconfronteerd met ontslag(en). Een ervaren werkmakelaar adviseert u als werkgever en begeleidt uw werknemer naar een nieuwe werktoekomst.

Jobcoaching

Soms heeft een werknemer extra begeleiding nodig bij de start op een nieuwe werkplek. Een jobcoach van Deventer Werktalent zorgt voor professioneel ingewerkte werknemers zonder dat het u als werkgever extra tijd of geld kost.

Subsidiecalculator

Diverse subsidiemogelijkheden ondersteunen werkgevers bij het aannemen en behouden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bereken uw subsidie met de subsidiecalculator of download de subsidiewijzer van Deventer Werktalent en Brouwers Accountants.

Social Return

De overheid neemt bij inkopen en aanbestedingen ‘social return’ als contractvoorwaarde op. Deventer Werktalent ondersteunt u graag met het invullen van deze SR verplichting.

MVO

In Deventer Werktalent werken gemeente Deventer en Sallcon samen om meer mensen met een vraag om werk te koppelen aan werkgevers. Met deze krachtenbundeling zorgen wij voor duurzame verbindingen waarmee uw organisatie Maatschappelijk Verantwoord kan Ondernemen.

Veel talent onder onze werkzoekenden.

Zoals u kunt zien zit er veel talent onder onze werkzoekenden. Heeft u toch nog geen passende kandidaat gezien? Meld dan uw vacature gratis aan, dan stellen we vrijblijvend enkele andere sollicitanten aan u voor.