Werkcafé Live op 5 september

werkcafé 2

Na een korte zomerstop is op dinsdagmiddag 5 september weer een volgende editie van Werkcafé Live Deventer. Werkcafé Live is er voor iedereen op zoek naar werk. Werkcafé Live biedt een divers programma aan workshops met als doel jou te helpen in je zoektocht naar werk. Naast de workshops is er de gelegenheid om je verhaal te delen met andere werkzoekenden en te netwerken.

Programma

13.00 uur –                          Inloop & netwerken met kop koffie/thee
13.30 uur –                          Opening
13.45 uur – 16.15 uur         Workshops inclusief pauze
16.30 uur –                          Afsluiting

Locatie: Wijk- en Speeltuinvereniging De Driehoek, Rielerweg 110, 7416 ZJ, Deventer

Er is keuze uit één van de volgende workshops. Per workshop is beperkt plaats dus geef je snel op, zodat je jouw favoriete workshop kunt volgen.

Inspiratiesessie LinkedIn

LinkedIn expert, ex-recruiter en trainer Alwin Zandvoort komt naar Werkcafé Live voor een speciale LinkedIn inspiratiesessie. Sinds dit jaar is Alwin Officieel LinkedIn ambassadeur. Samen met 30 andere LinkedIntrainers komt hij regelmatig bij LinkedIn Benelux om ervaringen van LinkedIn gebruikers uit te wisselen. Er wordt continue meegedacht over verbeterslagen, die LinkedIn kan maken.

In deze bijeenkomst gaat Alwin  in op de vragen welke stappen je als werkzoekende dient te doorlopen om via LinkedIn:

  • een verpletterende 1e indruk te maken met jouw LinkedInprofiel
  • jouw kennis & expertise te laten zien
  • makkelijker zelf werkgevers/uitzendbureau’s te benaderen
  • bewust te bouwen aan een waardevol netwerk online & offline
  • jouw netwerk optimaal te onderhouden
  • ervoor te zorgen dat recruiters/werkgevers spontaan contact met jou gaan opnemen (magneeteffect)

Hoofd opruimen

Je bent werkzoekend en je voelt de plichten die je hebt vanuit jouw uitkeringsinstelling als een molensteen om jouw nek. Het liefste wil je weer een baan maar dat schijnen ze niet te snappen. De regels, de afspraken, de wekelijkse sollicitatieverplichtingen, ze maken dat je stress ervaart en je niet kan ontspannen. Felice Visser (MatriXcoach bij Veelkant) begeleidt jou om je eigen creatieve oplossingen te ontdekken die je hoofd weer leeg maken. Hierdoor ontstaat er ruimte en ontspanning. Zo gaat jouw creativiteit weer stromen en je kun je vanuit kracht meebewegen met dat wat er is.

 

Deelname aan de workshops en het kopje koffie /thee bij ontvangst is gratis. Overige consumpties zijn voor eigen kosten.

Inschrijving is gratis maar wel graag van te voren online aanmelden. Dit kan via dit formulier.

Als je je hebt ingeschreven voor Werkcafé Live en je kunt toch niet komen, dan stellen wij het op prijs als je je tijdig afmeldt, want dan kunnen we een andere werkzoekende blij maken met jouw plek. Afmelden kan door een mailtje te sturen naar jorine@werkcafe.nl.