Werktalent Willem zorgt bij Emens voor snelle levering

Willem-Emens

Emens Distributie en Transport in Deventer zorgt voor een vlekkeloze levering van pakketten in vele formaten. Sven Emens, eigenaar doet dat samen met een team van negen medewerkers waar Willem er nu één van is.

‘Willem is een gedreven en trouwe medewerker en geziene bezorger op zijn route’, aldus eigenaar Sven Emens. ‘Willem werkt op basis van detachering bij Emens. Dit houdt in dat de werkgever een detacheringsovereenkomst aangaat en daar maandelijks een overzichtelijke factuur voor ontvangt.

Flexibel met Werktalent

“Wij werken in opdracht voor diverse pakketdiensten. Dat betekent dat ik als ondernemer flexibel moet kunnen acteren en dan is het fijn om samen te werken met een partner als Deventer Werktalent. Ook voor advies voor personeelsaangelegenheden’, aldus Emens, een tevreden werkgever.  Meer weten over Emens Distributie en Transport? Kijk dan op http://www.emensdistributie.nl

Ons talent werkt

Heeft u net als Willem hulp nodig bij het vinden of behouden van werk? Of zoekt u als werkgever extra werktalent voor uw organisatie of advies? Wij staan voor u klaar!